vissza az integrációkra

Acounto

Kategória

Integráció típusa

Adatkapcsolat a Számlázz.hu-val

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#profi

Automatizált könyvelés a Számlázz.hu segítségével

Az Acounto automatizált könyvelést, bérszámfejtést, adótanácsadást nyújt kényelmesen, mobilról vagy akár számítógépről 0-24 ügyfélszolgálattal és valós-idejű riportokkal. Az Acounto fiókodba bekötheted a NAV Online Számla rendszerét, a Számlázz.hu-t, valamint bankszámlád, feltöltheted könyveléshez szükséges papír-alapú vagy digitális dokumentumaid. Adminisztrálhatod munkavállalóidat, automatizálhatod ki- vagy beléptetésük is, így a könyveléssel való kommunikációd teljesen automatizáltan történik. Több mint 1000 vállalkozásnak segítünk könyvelésének kényelmessé tételében, hogy bármikor, bárhonnan kényelmesen elérhető legyen.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

A könyvelői adatkapcsolat segítségével az Acounto automatikusan fogadja a Számlázz.hu-ból a kimenő és bejövő számlák adatait, valamint a banki tranzakciókat, így például a könyvelődnek nem kell dokumentumokat bújni, vagy adatfájlokat importálni a programjába.

Ha egy számla vagy egy banki tranzakció adatainak állapota megváltozik, akkor azok automatikusan eljutnak a fogadó rendszerhez. Így könyvelőddel együtt ugyanazokat az információkat látjátok majd mindkettőtök programjában (a számlázó- és könyvelőprogramban).

Az Acounto csomagjairól és árairól itt olvashatsz részletesen.

Kapcsolódó tartalmak

Pénzügyi adatkapcsolat további rendszerekkel