vissza az integrációkra

Adriana Accounting

Fejlesztő: Adriana Automatik Szoftverfejlesztő Kft.

Kategória

Integráció típusa

Adatkapcsolat a Számlázz.hu-val

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#profi

Banki tranzakciók automatikusan a Számlázz.hu-ból

Az Adriana Accounting szoftver segítségével könyvelőprogram váltás nélkül automatizálhatod és gyorsíthatod a könyvelést. A rendszer kiváltja a manuális adatrögzítést, automatikusan kontírozza a rendszeresen ismétlődő banki tranzakciókat és a párosítást is megkönnyíti. Az Adriana Accounting víziója – hasonlóan a Számlázz.hu-hoz – az, hogy az unalmas dolgokat emberek helyett gépekkel automatizálják.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

Az Adriana Accounting a Számlázz.hu-ból automatikusan fogadja a kimenő és bejövő számlák adatait, valamint a banki tranzakciókat. Ha az autokassza segítségével összekötöd bankszámládat a Számlázz.hu-s fiókoddal, a tranzakciós adatok egyenesen beérkezhetnek az Adriana Connect fiókodba is. Így például a könyvelődnek nem kell dokumentumokat bújni, vagy adatfájlokat importálni a programjába.

Ha egy számla vagy egy banki tranzakció adatainak állapota megváltozik, akkor azok automatikusan eljutnak a fogadó rendszerhez. Így könyvelőddel együtt ugyanazokat az információkat látjátok majd mindkettőtök programjában (a számlázó- és könyvelőprogramban).

Az Adriana Accounting csomagjairól és árairól itt olvashatsz.

Kapcsolódó tartalmak

Miért éppen az Adriana?

Pénzügyi adatkapcsolat további rendszerekkel