vissza az integrációkra

APFM-Systems

Kategória

Integráció típusa

Szoftver Számlázz.hu-integrációval

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#start#digital#profi#free

Szerződésnyilvántartó ingatlankezelők számára

Az APFM-Systems korszerű és naprakész rendszerei átláthatóvá és kezelhetővé teszik az adatokat és azok adminisztrációját. Kizárólag tesztelt és tanúsított megoldásokat kínálnak, amelyeket kisebb és nagyobb bevásárló- és irodaközpontokban, logisztikai parkokban, gyárakban, lakó- és vegyes felhasználású épületekben egyaránt alkalmaznak. Több mint 300 A kategóriás kereskedelmi ingatlant, 2000 bankfiókot és még 3000 egyéb helyszínt is támogatnak – Magyarországon kívül több Európai országban is.

Az ALF a pénzügyi folyamatok teljes körű támogatására kifejlesztett komplex ingatlankezelő szoftver, amely tájékoztatást nyújt az ingatlankezelőknek, pénzügyes kollégáknak és felsővezetőknek az aktuális pénzügyi helyzetről.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

Az ALF rendszere integrációban működik a Számlázz.hu-val, így automatikusan számlákat generálhatsz az aktuális adatok alapján.

Az integráció használatához szükséged lesz a Számla Agent szolgáltatásra, egészen pontosan a Számla Agent kulcsodra. A Számla Agent szolgáltatás díjszabásáról itt olvashatsz részleteket.