vissza az integrációkra

Barion

Kategória

Integráció típusa

Számlázz.hu-ba integrált megoldás

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#free#start#digital#profi

Vevőid online is kifizethetik Számlázz.hu-s számláidat

A Barion e-pénz alapú Barion Smart Gateway szolgáltatásával bankkártyákat és digitális tárcákat (Apple Pay, Google Pay, Barion) is elfogadhatsz számláid gyors kiegyenlítésére. A kifizetést Barion-tárcádba kapod meg.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

Barion-tárcát online tudsz létrehozni a Barion felületén, ahova közvetlenül átirányítunk Számlázz.hu fiókodból. Az online fizetés bevezetéséhez megadott adataidat a Barion néhány nap alatt ellenőrzi, és miután jóváhagyta, azonnal biztosíthatod az online fizetés lehetőségét vevőidnek.

A Barion szolgáltatásainak igénybevételekor nincs belépési díj és havi díj, illetve Barionon belül a pénzküldés és -fogadás ingyenes. Amennyiben a Számlázz.hu fiókodból indítod a Barion tárcanyitást, a bankkártyás fizetés elfogadását kedvezményes díjak mellett veheted igénybe.

Az online fizetést akkor is biztosíthatod vevőd számára, ha nincs webáruházad. Ebben az esetben a számlaértesítő e-mailből partnered a vevői fiókjába jut, ahol megtekintheti, letöltheti a számlát, és rendezheti is a tartozást.

A Barion online fizetési szolgáltatás díjairól itt tájékozódhatsz részletesen,  és itt tudod bekapcsolni Számlázz.hu fiókodban.

Kapcsolódó tartalmak

Minden, amit a Barion online fizetéssel kapcsolatban érdemes tudni

Már Google vagy Apple Payen keresztül is fizethet a vevőd: megérkezett a Barion!

Bankkártyás fizetés biztosítása webáruház nélkül

Hogyan vezethetek be bankkártyás fizetést működő webáruházba?

Online fizetés nem csak online vállalkozóknak