vissza az integrációkra

BinX

Kategória

Integráció típusa

Adatkapcsolat a Számlázz.hu-val

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#digital#profi

MNB-felügyelet alatt működő magyar pénzügyi szolgáltató

A BinX az MNB felügyelete alatt működő magyarországi pénzügyi szolgáltató. 

A Számlázz.hu alapítói azzal a céllal hozták létre, hogy a magyar vállalkozások mindennapi pénzügyeiket is olyan egyszerűen, gyorsan, kedvező áron és biztonságosan intézhessék, mint a számlázást és az ahhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatokat. 

Ennek megfelelően minden digitálisan zajlik, a BinX alkalmazás mobilon és weben egyaránt elérhető. A cég nagy hangsúlyt fektet a pénzügyi folyamatok automatizálására, valamint arra, hogy az alkalmazás tökéletesen integrálódjon a vállalkozók által rendszeresen használt egyéb alkalmazásokba.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

Az autokasszával automatizáltan kezelheted kimenő és bejövő számláid, valamint díjbekérőid kifizetettségét, a számlák és a számlára beérkező jóváírások és terhelések automatikusan szinkronizálódnak. 

Ha BinX számládat összekötöd a Számlázz.hu fiókoddal, miután ügyfeled utalt, a Számlázz.hu rögtön érzékeli, és számlád automatikusan fizetettre állítódik a fiókodban. Ezzel olyan kellemetlen szituációk is elkerülhetők, hogy véletlenül kimegy az automatikus fizetési felszólítás az ügyfelednek, pedig már utalt, csak nem állítottad fizetettre a bizonylatot. 

Ha pedig díjbekérőt egyenlített ki ügyfeled, akkor a Számlázz.hu automatikusan elküldi neki a számlát (ha szeretnéd). A fizetettséget és a tranzakciós adatokat a könyvelő is láthatja könyvelőrendszerében vagy a fiókodban, ha adtál neki jogosultságot. 

Ha más számlázóprogrammal vagy kézzel állítasz ki számlát, és ügyfeled utal, akkor a Számlaverzumnak köszönhetően már azzal is működik az automatikus párosítás. 

Mi alapján párosítja az autokassza a tranzakciókat és a számlákat? Az autokassza a kifizetetlen számla számát, a nyitott díjbekérő számát, vagy számlán/díjbekérőn található rendelésszámot ellenőrzi a tranzakcióra vonatkozóan. Több bizonylat egy utalásban történő rendezésénél, ha a számlaszám vagy rendelésszám teljes terjedelmében megadásra kerül és az elválasztások megfelelőek, akkor a rendszer automatikusan minden érintett bizonylathoz hozzápárosítja a tranzakciót. Az autokassza technikai működésével kapcsolatban itt olvashatsz többet. 

BinX számládat itt tudod összekötni a Számlázz.hu fiókoddal.

Kapcsolódó tartalmak

A Számlázz.hu bemutatja: itt a BinX - az új fizetési mód!

Autokassza: BinX bankszámla és a Számlázz.hu összekötése