vissza az integrációkra

Brite csoport

Kategória

Integráció típusa

Adatkapcsolat a Számlázz.hu-val

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#profi

Automatikus adatáramlás a könyvelőprogramba a Számlázz.hu-ból

A Brite csoport országos lefedettségű könyvelőiroda, amelynek a legkisebbtől a legnagyobbig, az egyéni vállalkozástól a Zrt-ig, a Magyarországon létező összes piaci szegmensben működő vállalkozások a partnerei. A cégcsoport 10 éve teljeskörűen automatizálta és digitalizálta az ügyfélkörében lévő vállalkozások könyvelését. Ennek a feladatnak a megoldását a cégcsoport által több mint 20 éve használt Forrás.NET integrált ügyviteli rendszer támogatásával valósította meg. Rendszereinek segítségével ügyfeleik kiszolgálása gyorsabb, pontosabb és kényelmesebb lett. Ügyfélportáluknak köszönhetően partnereik minden hónapban pontos adatokat kapnak a vállalkozásuk aktuális helyzetéről, amely elősegíti a vezetői döntéseket.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

A cégcsoport 10 éve teljeskörűen automatizálta és digitalizálta az ügyfélkörében lévő vállalkozások könyvelését. A Számlázz.hu integrációnak köszönhetően az ügyfelek kiszolgálása gyorsabb, pontosabb és kényelmesebb lett, és a partnerek minden hónapban pontos adatokat kapnak a vállalkozásuk aktuális helyzetéről.

A Brite könyvelőprogramja képes arra, hogy a Számlázz.hu-ból automatikusan fogadja a kimenő és bejövő számlák adatait, valamint a banki tranzakciókat, így a könyvelőnek nem kell dokumentumokat bújni, vagy adatfájlokat importálni a programjába. Ha egy számla vagy egy banki tranzakció adatainak állapota megváltozik, akkor azok automatikusan eljutnak a fogadó rendszerhez.

 

Kapcsolódó tartalmak

Pénzügyi adatkapcsolat további rendszerekkel