vissza az integrációkra

Cadren

Fejlesztő: Cadren Software

Kategória

Integráció típusa

Adatkapcsolat a Számlázz.hu-val

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#profi

Automatikus adatszinkron a Cadren és a Számlázz.hu között

A Cadren – digitális iroda könyvelői ügyfélkapuja kimondottan a könyvelőknek készült felhőalapú szoftver, amelynek célja, hogy digitalizálással és automatizálással rendezettebbé, könnyebbé, és gyorsabbá tegye a könyvelést, az ügyfelekkel való kapcsolattartást és az anyagátvételt. A papíralapú könyvelőirodából egy csapásra online, papírmentes könyvelőirodát varázsol, anélkül, hogy szoftvert kellene váltani.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

A Számlázz.hu és a Cadren integrációjával már elérhető az automatikus adatáramlás a könyvelőprogram felé, így vége az időrabló adatrögzítésnek.

A Cadren képes arra, hogy a Számlázz.hu-ból automatikusan fogadja a kimenő és bejövő számlák adatait, valamint a banki tranzakciókat, így a könyvelőnek nem kell dokumentumokat bújni, vagy adatfájlokat importálni a programjába. Ha egy számla vagy egy banki tranzakció adatainak állapota megváltozik, akkor azok automatikusan eljutnak a fogadó rendszerhez. Így a vállalkozó és a könyvelő ugyanazokat az információkat látja majd a számlázó- és könyvelőprogramban is.

Kapcsolódó tartalmak

Pénzügyi adatkapcsolat további rendszerekkel