vissza az integrációkra

Cogentax

Fejlesztő: Cogentax Services Kft.

Kategória

Integráció típusa

Adatkapcsolat a Számlázz.hu-val

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#profi

Vállalkozói adózói profil a Számlázz.hu és a Cogentax segítségével

A Cogentax komplex könyvviteli megoldás átalányadózó vállalkozásoknak, akik jól érzik magukat a digitális térben. A cogen.tax-nál szem előtt tartják a klasszikus könyvelői értékeket, de szeretik, ha munkájukat a legmodernebb technológiák támogatják. Egyedülálló adózóiprofil-szolgáltatásukkal biztosítják, hogy mindig a megfelelő adatok alapján adózz, ráadásul nemcsak azt láthatod, amit a NAV meg akar mutatni rólad, de azt is, ami elősegíti, hogy jogkövető adózóként tevékenykedj. A Cogentax azt tűzte ki célul, hogy a NAV-hoz beérkező adatokból felépítsen egy olyan adatbázist, amely nemcsak visszaadja az elérhető adatokat, de elemzi azokat, feltárja az esetleges hibákat és jelzi a szükséges bejelentéseket.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

A Cogentax képes arra, hogy a Számlázz.hu-ból automatikusan fogadja a kimenő és bejövő számlák adatait, valamint a banki tranzakciókat, így a könyvelőnek nem kell dokumentumokat bújni, vagy adatfájlokat importálni a programjába. Ha egy számla vagy egy banki tranzakció adatainak állapota megváltozik, akkor azok automatikusan eljutnak a fogadó rendszerhez.

A Cogentax a vállalkozásod sikeres működéséhez szükséges információkat a Számlázz.hu ökoszisztémából, banki PSD2 adatközlésekből, a NAV online rendszeréből gyűjtik össze. A könyvelés folyamata természetesen online felületen követhető, ahol a bevételi adatok, a fizetendő adók mellett a tevékenységed elemzésével nyert adózási információkat is megosztják veled. A Számlázz.hu és a Cogentax közötti adatszinkron segítségével minden számlaadat átkerül a Cogentax rendszerébe, ezáltal hozzájárul a teljesen vállalkozói adózói profil kialakításához.

A Cogentax csomagjairól és árairól itt olvashatsz.

Kapcsolódó tartalmak

Pénzügyi adatkapcsolat további rendszerekkel