vissza az integrációkra

Eszerződés.hu

Fejlesztő: Wiredsign Zrt.

Kategória

Integráció típusa

Adatkapcsolat a Számlázz.hu-val
Szoftver Számlázz.hu-integrációval

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#profi

Automatikus számlatovábbítás és dokumentumpárosítás az Eszerződés.hu-val

Az Eszerződés.hu elektronikus jogi dokumentumkezelést nyújt ügyfeleinek, ezáltal teljesen papírmentessé alakíthatóak a vállalkozások folyamatai. Az automatizált számla- és jogi dokumentumpárosítások (például szerződések, teljesítési igazolások, egyoldalú jognyilatkozatok, jótállások…) révén minden releváns adat egy helyen, könnyen elérhető és átlátható módon jelenik meg. Közvetlenül a szerződések alapján állíthatóak ki a számlák, így a felhasználók gyorsan és hatékonyan intézhetik adminisztratív feladataikat.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

Az Eszerződés.hu rendszere képes fogadni a Számlázz.hu-ból érkező számlaadatokat, beleértve a szerződésekkel kapcsolatos minden lényeges ügyfélinformációt, így a felhasználóknak nem kell külön nyilvántartásokat kezelniük vagy adatokat manuálisan rögzíteniük. A platformja által nyújtott szolgáltatások kiterjednek a teljes elektronikus szerződéskezelési folyamatra, beleértve a szerződéstervezést, aláírást, archiválást és a kapcsolódó számlázást is. Az integráció révén a Számlázz.hu felhasználói képesek automatikusan létrehozni jogilag érvényes szerződéseket, amelyek közvetlenül összekapcsolódnak a kiállított számlákkal, így növelve az üzleti folyamatok átláthatóságát és megbízhatóságát. Ha #profi szolgáltatáscsomagot használsz a Számlázz.hu-ban, a szerződésekhez közvetlenül hozzácsatolhatod a vonatkozó számlákat az Eszerződés.hu felületén, itt ugyanis egy gombnyomásra megjelennek a kimenő és bejövő számláid is. Emellett a Számla Agent segítségével közvetlenül számlázhatsz is a Számlázz.hu-n keresztül, anélkül, hogy kilépnél az Eszerződés.hu felületéről. A két szolgáltatást együtt és külön-külön is igénybe veheted.

Ha szeretnéd összekötni számlázási fiókodat az Eszerződés.hu rendszerével, a Számlázz.hu felületén belül a Beállítások – Fiók beállításai – Online pénzügyi adatkapcsolat menüpont alatt teheted meg az Eszerződés.hu-tól kapott online adatkapcsolat azonosító kulccsal. A pénzügyi adatkapcsolat létrehozásához a Számlázz.hu #profi szolgáltatáscsomagja szükséges.

Az Eszerződés.hu-n keresztüli számlázás a Számlázz.hu Számla Agent szolgáltatásával valósul meg, az integráció használatához szükséged lesz a Számla Agent kulcsodra. A Számla Agent szolgáltatás díjszabásáról itt olvashatsz részleteket.

Az Eszerződés árairól és csomagjairól itt tájékozódhatsz.