vissza az integrációkra

Flexibill

Kategória

Integráció típusa

Számlázz.hu-ba integrált megoldás

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#start#digital#profi

Váltsd pénzre hosszú lejáratú számláidat most!

A Flexibill 100%-ig digitálisan finanszírozza meg a vállalkozásod aktív számláit, így megoldást jelenthet a hosszú lejáratú számlák kifizetésére, hiszen néhány kattintás, és azonnal a pénzedhez juthatsz.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

Számlázz.hu #start, #digital vagy #profi csomagban a faktorálási feltételeknek megfelelő számláid esetében a fiókgazda és az adminisztrátor indíthatja el a digitális faktoráláshoz szükséges folyamatot, és kérhet finanszírozást a számlákra közvetlenül a Számlázz.hu fiókodból.

A számlázási fiókból indított ajánlatkérést követően a Flexibillben néhány lépésben keretszerződést kötsz az adott vevődre. Ha ez megtörtént, kérheted a finanszírozást a számlákra, így akár 24 órán belül a pénzed 90 %-ához hozzájuthatsz. Miután a vevőd a fennálló tartozását a Flexibill felé is rendezi, a fennmaradó összeget (költségekkel csökkentve) is megkapod.

A faktorálás díja függ számlák értékétől, a fizetési határidőtől, a kamat pedig a BUBOR-tól (Budapesti Bankközi Forint Hitelkamatláb). A kalkulátor segítségével pontosabban is kiszámolhatod, milyen költségekre számíthatsz.

Kapcsolódó tartalmak

Faktoring hitelesítve – nem kell hitelt felvenned, hogy még idén a pénzednél legyél

​Csak vársz és vársz… – 5 ok, hogy miért váltsd pénzre hosszú lejáratú számláidat

Minden egy helyen a Számlázz.hu faktoring szolgáltatásáról

1 napossá tehető fizetési határidők az üzleti világban