vissza az integrációkra

Hepp Könyvelő Cégcsoport

Kategória

Integráció típusa

Adatkapcsolat a Számlázz.hu-val

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#profi

Automatikus számlaadat-áramlás a könyvelő applikációba

A Hepp Könyvelő Cégcsoport újonnan alapuló cégektől kezdődően a kifejlett cégekig (Kft., Bt.) és az egyéni vállalkozásokat (kata, egyéni vállalkozó) is beleszámítva teljes körű számviteli szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek. Szolgáltatásuk magába foglalja a könyvelést, bérszámfejtést, adóbevallások elkészítését és az év végi zárásokat, beszámolók létrehozását. Egész évben folyamatos tanácsadással segítik ügyfeleik munkáját.

 

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

Az integráció segítségével nem kell többé letöltened a számláidat, a Hepp Könyvelőcsoport rendszere képes arra, hogy a Számlázz.hu-ból automatikusan fogadja a kimenő és bejövő számlák adatait, valamint a banki tranzakciókat, így a könyvelőnek nem kell dokumentumokat bújni, vagy adatfájlokat importálni a programjába. Ha egy számla vagy egy banki tranzakció adatainak állapota megváltozik, akkor azok automatikusan eljutnak a fogadó rendszerhez. Így a vállalkozó és könyvelő ugyanazokat az információkat látja majd a számlázó- és könyvelőprogramban is.

Ha szeretnéd összekötni számlázási fiókodat a könyvelőd rendszerével vagy egyéb üzleti alkalmazással, a Számlázz.hu-ba belépve a Beállítások – Fiók beállításai – Online pénzügyi adatkapcsolat menüpont alatt teheted meg.

A Hepp Könyvelőcsoport csomagjairól és árairól itt tájékozódhatsz.