vissza az integrációkra

Kontiroll

Kategória

Integráció típusa

Adatkapcsolat a Számlázz.hu-val

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#profi

Automatikus adatáramlás a Kontiroll könyvelőprogramba

A KontiSys a Kontiroll által könyvelt ügyfeleknek nyújtott online szolgáltatás, célja egyszerűbbé, kényelmesebbé tenni a könyvelés során az információcserét. A felület és kapcsolódó szolgáltatásai automatizálják a szükséges adatok átadását, valamint lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy a felületen keresztül nyomon követhessék a vállalkozás gazdasági helyzetét, számláit, adószámláit, bevallásait, statisztikáit. A rendszer jelenleg kizárólag a KontiSys által könyvelt ügyfelek számára elérhető.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

A Számlázz.hu és a Kontiroll összekapcsolásával a Számlázz.hu-ban meglévő banki és egyéb számlaadatok automatikusan átkerülnek a Kontiroll rendszerébe, így nem szükséges a számlák letöltése vagy az adatok kézi átvitele. A Kontiroll automatikusan fogadja a kimenő és bejövő számlák adatait, valamint a banki tranzakciókat, így a könyvelőnek nem kell dokumentumokat bújni, vagy adatfájlokat importálni a programjába. Ha egy számla vagy egy banki tranzakció adatainak állapota megváltozik, akkor azok automatikusan eljutnak a fogadó rendszerhez. Így a vállalkozó és könyvelő ugyanazokat az információkat látja majd a számlázó- és könyvelőprogramban is.

Ha szeretnéd összekötni számlázási fiókodat a könyvelőd rendszerével vagy egyéb üzleti alkalmazással, a Számlázz.hu-ba belépve a Beállítások – Fiók beállításai – Online pénzügyi adatkapcsolat menüpont alatt teheted meg.