vissza az integrációkra

NetAccounting

Fejlesztő: NetAccount Plus Kft.

Kategória

Integráció típusa

Adatkapcsolat a Számlázz.hu-val

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#profi

Automatikus számlaadat-áramlás a Számlázz.hu-ból a NetAccounting programba

A NetAccounting egy modern, felhőalapú könyvelőprogram, amely havonta több órával, vagy akár nappal is rövidítheti az adatrögzítési, feldolgozási munkát. Kifejezetten könyvelők igényeire szabva készült, hatékonyan illeszkedik a könyvelők munkamódszereihez, köszönhetően annak, hogy mind a tervezése, mind a fejlesztése során könyvelőkkel, pénzügyi szakemberekkel együttműködve készült. A rendszerben egyszerre megtalálható az innovatív papírmentes könyvelés és a jól megszokott hagyományos könyvelési módszer is.

 

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

Az adatkapcsolatnak köszönhetően a Számlázz.hu-ban meglévő adatok automatikusan bekerülnek a NetAccounting rendszerébe, így nem szükséges a számlák letöltése vagy az adatok kézi átvitele, a rendszer automatikusan átveszi és könyveli a számlákat, így szüntetve meg az időigényes adminisztrációt.

Ha szeretnéd összekötni számlázási fiókodat a könyvelőd rendszerével vagy egyéb üzleti alkalmazással, a Számlázz.hu-ba belépve a Beállítások – Fiók beállításai – Online pénzügyi adatkapcsolat menüpont alatt teheted meg.

A NetAccounting csomagjairól és árairól itt olvashatsz.

További NetAccounting integráció elérhető az OTP Simple rendszerével.

Kapcsolódó tartalmak

Pénzügyi adatkapcsolat egyéb könyvelőrendszerekkel és üzleti programokkal