vissza az integrációkra

Novitax – NTAX

Fejlesztő: NOVITAX Kft.

Kategória

Integráció típusa

Adatkapcsolat a Számlázz.hu-val

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#profi

Automatikus adatáramlás a Novitax könyvelőprogramba a Számlázz.hu-ból

A Novitax Kft. által forgalmazott NTAX kettős könyvviteli program felhőben is használható, okos könyvelőprogram, fejlett adatfogadási megoldásokkal (kimenő, bejövő számlák, bankszámlaforgalmak, bérszámfejtési és készletadatok). Adatfogadási megoldásai a meglévők mellett, kiterjeszthetők szinte minden külső rendszerre (számlázóprogramok, célrendszerek). A tanítható könyvelési és számlakiegyenlítési szabályok, beépített könyvelési automatizmusok még a bonyolultabb könyvelési esetekben (pl. telefonszámla, gépjármű üzemeltetés stb.) is lehetővé teszik az átvett számlák és egyéb adatok automatikus könyvelését, akár dimenzió (pl. munkaszám költséghely) bontásban is. Az NTAX program a WINTAX integrált ügyviteli programrendszer modulja.

 

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

A Számlázz.hu és a Novitax közötti kapcsolat lehetőséget teremt a Számlázz.hu felületén kiállított számlák közvetlen átvételére az NTAX Kettős könyvviteli rendszerbe.

A Novitax rendszere képes arra, hogy a Számlázz.hu-ból automatikusan fogadja a kimenő és bejövő számlák adatait, valamint a banki tranzakciókat, így a könyvelőnek nem kell dokumentumokat bújni, vagy adatfájlokat importálni a programjába. Ha egy számla vagy egy banki tranzakció adatainak állapota megváltozik, akkor azok automatikusan eljutnak a fogadó rendszerhez. Így a vállalkozó és könyvelő ugyanazokat az információkat látja majd a számlázó- és könyvelőprogramban is.

Ha szeretnéd összekötni számlázási fiókodat a könyvelőd rendszerével vagy egyéb üzleti alkalmazással, a Számlázz.hu-ba belépve a Beállítások – Fiók beállításai – Online pénzügyi adatkapcsolat menüpont alatt teheted meg.

Kapcsolódó tartalmak

Pénzügyi adatkapcsolat egyéb könyvelőrendszerekkel és üzleti programokkal