vissza az integrációkra
TAXA

Novitax – TAXA

Fejlesztő: NOVITAX Kft.

Kategória

Integráció típusa

Adatkapcsolat a Számlázz.hu-val

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#profi

Automatikus adatáramlás a Novitax könyvelőprogramba a Számlázz.hu-ból

A Novitax Kft. által forgalmazott TAXA felhőben is használható, professzionális, okos egyszeres könyvviteli program, fejlett adatfogadási megoldásokkal (kimenő, bejövő számlák, bérszámfejtési adatok). Adatfogadási megoldásai, a meglévők mellett kiterjeszthetők szinte minden külső rendszerre (számlázóprogramok, célrendszerek). A TAXA program teljeskörűen ellátja az egyszeres könyvvitelt vezetők (vállalkozások, egyéb szervezetek) ügyvitelét. A programban levő tanítható könyvelési események és a programba épített egyszeres könyvviteli sajátosságok (pl. áfa halasztás) alapján az átvett forintos és devizás számlák könyvelése automatikus. A TAXA program a WINTAX integrált ügyviteli programrendszer modulja.

 

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

Az integrációnak köszönhetően lehetőség van a Számlázz.hu felületén kiállított számlák közvetlen átvételére az egyszeres könyvviteli rendszerbe.

A Novitax rendszere képes arra, hogy a Számlázz.hu-ból automatikusan fogadja a kimenő és bejövő számlák adatait, valamint a banki tranzakciókat, így a könyvelőnek nem kell dokumentumokat bújni, vagy adatfájlokat importálni a programjába. Ha egy számla vagy egy banki tranzakció adatainak állapota megváltozik, akkor azok automatikusan eljutnak a fogadó rendszerhez. Így a vállalkozó és könyvelő ugyanazokat az információkat látja majd a számlázó- és könyvelőprogramban is.

Ha szeretnéd összekötni számlázási fiókodat a könyvelőd rendszerével vagy egyéb üzleti alkalmazással, a Számlázz.hu-ba belépve a Beállítások – Fiók beállításai – Online pénzügyi adatkapcsolat menüpont alatt teheted meg.

Kapcsolódó tartalmak

Pénzügyi adatkapcsolat egyéb könyvelőrendszerekkel és üzleti programokkal