vissza az integrációkra

OTP Bank

Kategória

Integráció típusa

Adatkapcsolat a Számlázz.hu-val

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#digital#profi

A beérkező utalások és a kiállított számlák automatikus szinkronizálódása

Az OTP Csoport Kelet-Közép-Európa meghatározó bankcsoportja. Tizenkét országban, 17 millió ügyfelet szolgálnak ki modern eszközökkel, a pénzügyi termékek széles palettájával. Az OTP Bank arra törekszik, hogy felkészült, szakértő munkatársaikkal, korszerű informatikai fejlesztéseikkel és modern, univerzális, de személyre szabható banki megoldásaikkal támogassa ügyfeleiket céljaik, ambícióik megvalósításában és a fejlődésben. A jövőt, a digitális kor kihívásait szem előtt tartva, a régió vezető fintech vállalkozásaival partnerségben fejlesztenek, hogy minél inkább megfeleljenek ügyfeleik folyamatosan változó elvárásainak.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

Az autokasszával automatizáltan kezelheted kimenő és bejövő számláid, valamint díjbekérőid kifizetettségét, a számlák és a bankba beérkező jóváírások automatikusan szinkronizálódnak.

Ha OTP bankszámládat összekötöd a Számlázz.hu fiókoddal, miután ügyfeled utalt, a Számlázz.hu rögtön érzékeli, és számlád automatikusan fizetettre állítódik a fiókodban. Ha pedig díjbekérőt egyenlített ki ügyfeled, akkor a Számlázz.hu automatikusan elküldi neki a számlát (ha szeretnéd). A fizetettséget és a tranzakciós adatokat a könyvelő is láthatja könyvelőrendszerében vagy a fiókodban, ha adtál neki jogosultságot.

Amint a banktól beérkezett hozzánk az információ, a Számlázz.hu-ban azonnal látni fogod, ha utalt ügyfeled, és az adminisztráció is automatikus. Ezzel olyan kellemetlen szituációk is elkerülhetők, hogy véletlenül kimegy az automatikus fizetési felszólítás az ügyfelednek, pedig már utalt, csak nem állítottad fizetettre a bizonylatot.

Ha más számlázóprogrammal vagy kézzel állítasz ki számlát, és ügyfeled utal, akkor a Számlaverzumnak köszönhetően már azzal is működik az automatikus párosítás.

Mi alapján párosítja az autokassza a tranzakciókat és a számlákat? Az autokassza a kifizetetlen számla számát, a nyitott díjbekérő számát, vagy számlán/díjbekérőn található rendelésszámot ellenőrzi a tranzakcióra vonatkozóan. Több bizonylat egy utalásban történő rendezésénél, ha a számlaszám vagy rendelésszám teljes terjedelmében megadásra kerül és az elválasztások megfelelőek, akkor a rendszer automatikusan minden érintett bizonylathoz hozzápárosítja a tranzakciót. Az autokassza technikai működésével kapcsolatban itt olvashatsz többet.

OTP bankszámládat itt tudod összekötni a Számlázz.hu fiókoddal.

Kapcsolódó tartalmak

Számlázz.hu és OTP bankszámla összekötése

Itt az újabb banki integráció: megérkezett az OTP autokassza!

Minden az OTP Bank autokassza összekapcsolásról