vissza az integrációkra

OTP SimplePay

Kategória

Integráció típusa

Számlázz.hu-ba integrált megoldás

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#free#start#digital#profi

Vevőid online is kifizethetik Számlázz.hu-s számláidat

Online vásárlás során egyre több online kereskedő webáruházában választható bankkártyás fizetési opcióként a SimplePay egyszerű és biztonságos szolgáltatása.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

A Számlázz.hu stratégiai partnere, az OTP Mobil Kft. által fejlesztett OTP SimplePay Online Fizetési Rendszer bankkártyával történő online fizetés. A szerződés online megköthető, nincs szükség személyes megjelenésre. A szerződéskötést követően akár néhány napon belül aktiválható a számlázási fiókban az online kártyaelfogadás. Nincs szükség cégkivonatra, bonyolult bevizsgálásra, sem pedig technikai/programozási projektekre.

A Számlázz.hu esetében ez egy kapcsoló csupán: csak el kell fordítanod, az online fizetés pedig nagyon rövid időn belül „működni kezd”, vagyis a számla vagy díjbekérő kiállítása után az elküldött számlaértesítőből kiindulva éri el vevőd a bankkártyás fizetést, a vevői számlafiókban.

Az OTP SimplePay fizetési megoldást bármely szolgáltatáscsomag használatával biztosíthatod vevőidnek, még a #free (ingyenes) csomaggal is.

Webáruházadhoz is igényelheted a szolgáltatást a Számlázz.hu-n keresztül, ez esetben a szerződés jóváhagyását követően a fizetési elfogadóhely azonosítókat az OTP Mobil Kft. bocsátja rendelkezésedre.

Sikeres szerződéskötés esetén Számlázz.hu ügyfélként kedvezményes csatlakozási díjjal tudod igénybe venni a szolgáltatást. Az online fizetés bevezetésének költsége egy egyszeri csatlakozási díjból és a jutalékból (kereskedői díj, rendszerdíj, bankközi jutalék) tevődik össze. Ezekről itt írunk részletesebben.

Kapcsolódó tartalmak

Szeretnék online fizetési lehetőséget biztosítani vevőimnek. Mi szükséges ehhez?

Bankkártyás fizetés biztosítása webáruház nélkül

Hogyan vezethetek be bankkártyás fizetést működő webáruházba?

Online fizetés a számlaverzumban