vissza az integrációkra

Payee

Kategória

Integráció típusa

Számlázz.hu-ba integrált megoldás

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#start#digital#profi

Indítsd el a követeléskezelési folyamatot közvetlenül Számlázz.hu fiókodból!

A Payee kis- és középvállalkozásoknak segít digitális ügyvédi és jogi követeléskezelési megoldásokkal abban, hogy lényegesen csökkenjen a kifizetetlen számlák mennyisége. Személyes ügyintézéssel, minimális adminisztrációval és még ügyvéddel sem kell beszélni!

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

Közvetlenül Számlázz.hu fiókodból indíthatsz követeléskezelés ügyet személyes ügyintézés nélkül. Ha a vevőd nem fizet, több jogi eszköz is van a kezedben: fizetési felszólítást, ügyvédi levelet küldhetsz vagy fizetési meghagyást indíthatsz, ha lejárt a számla fizetési határideje.

Ha a fiókod #start, #digital vagy #profi szolgáltatáscsomagban van, akkor a fiókgazda, az adminisztrátor és a könyvelő (számlázhat jogkörrel) indíthat Payee ügyet.

Milyen számlára indíthatsz követeléskezelést Számlázz.hu fiókodból? Olyan lejárt és ki nem fizetett számlára, amely forintban lett kiállítva. A bizonylat típusa szerint lehet számla és helyesbítő számla, elektronikus vagy papíralapú. Egy ügyben a számlák maximális összértéke 30 millió forint lehet. További feltétel, hogy az adósodra korábban nem kötöttél faktoring szerződést.

Ha számlád megfelel a kritériumoknak, akkor a kimenő számláid között a számla sorának lenyitása után az „Ügyvédi és jogi megoldások” linkre kattintva indíthatsz ügyet.

A fizetési felszólítás e-mailben és SMS-ben történik, 20 nap alatt összesen 6 alkalommal. Ha a fizetési felszólítások nem vezettek eredményre, papírmunka nélkül és pár perc alatt küldhetsz ügyvédi levelet. Ha nem fizet az adós a felszólításokra és az ügyvédi levélre, akkor következik a fizetési meghagyás. A szolgáltatások díjairól itt írunk részletesen.

Kapcsolódó tartalmak

Mi fán terem a fizetési meghagyás és miért lett egyszerűbb, mint valaha?

Így indíts ügyvédi és jogi követeléskezelési ügyet Számlázz.hu fiókodból

Minden egy helyen a Számlázz.hu követeléskezelési megoldásairól

5+1 tévhit a követeléskezelésről

Lejárt a számla, az ügyfél nem fizet… Íme a stresszmentes megoldás!