vissza az integrációkra

PayPal

Kategória

Integráció típusa

Számlázz.hu-ba integrált megoldás

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#profi

Vevőid online is kifizethetik Számlázz.hu-s számláidat

A PayPal valószínűleg a világ legismertebb online fizetési megoldása. A szerződéskötési folyamat, vagyis a kereskedői fiók regisztrációja, a dokumentumok beküldése és a szolgáltató általi ellenőrzése teljesen elektronikus úton megy végbe. A vásárlás során mindössze a PayPal e-mail címre és jelszóra van szükség. A PayPal rendszere jelenleg 24 pénznemet (köztük forintot) kezel, melyek a rendszeren belül konvertálhatók.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

Vevőd néhány kattintással fizethet, egyszerűen és biztonságosan: nem kell minden fizetésnél beírnia kártyaadatait. Ahhoz, hogy a vevőid a PayPal rendszerén keresztül is kifizethessék számláidat, rendelkezned kell PayPal virtuális tárcával, Számlázz.hu-s számlázási fiókkal és #profi szolgáltatáscsomag előfizetéssel.

Amennyiben a vevői fiókban szeretnéd bekapcsolni a PayPal online fizetési lehetőségét, a Számlázz.hu rendszerében tudod elvégezni a beállításokat. Az online fizetés technikai hátterét egy BIG FISH Payment Gateway nevű rendszer biztosítja. Ez az a rendszer, amely a Számlázz.hu és a PayPal rendszere között áll, használata ingyenes, és a Számlázz.hu automatikusan létrehozza a BIG FISH Payment Gateway fiókot. A folyamatot itt tudod elindítani.

Ha webáruházadban vagy egyéb online felületeiden is szeretnéd alkalmazni a PayPal szolgáltatásait, fordulj bizalommal a BIG FISH Payment Gateway csapatához, akik segítenek Neked az online fizetés Számlázz.hu-n kívül való beüzemelésében. Felhívjuk a figyelmet, hogy ilyen igény esetén a fizetési szolgáltatóval is ennek megfelelően kell szerződnöd.

A PayPal fizetési megoldásainak díjairól itt olvashatsz részletesen.

Kapcsolódó tartalmak

Szeretnék online fizetési lehetőséget biztosítani vevőimnek. Mi szükséges ehhez?

Mi az a PayPal fizetési megoldás?

Bankkártyás fizetés biztosítása webáruház nélkül

Hogyan vezethetek be bankkártyás fizetést működő webáruházba?

Online fizetés a számlaverzumban