vissza az integrációkra

SMARTBooks Könyvelés

Fejlesztő: Smart Express Technologies Kft

Kategória

Integráció típusa

Adatkapcsolat a Számlázz.hu-val

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#profi

Integrált könyvelés a Számlázz.hu és a SMARTBooks együttműködésével

A SMARTBooks hatékony, egyszerűen használható, papírmentes kapcsolatot biztosít a könyvelő és a könyvelt vállalkozás részére, modern, webes felülettel. A Számlázz.hu-t használó ügyfelek adataihoz könnyedén, bárhonnan, a nap 24 órájában hozzáfér a könyvelő. Az automatikus és online adatkapcsolatnak köszönhetően nincs többé kézi adatrögzítés.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

A SMARTBooks a Számlázz.hu-val ökoszisztémában működik, vagyis elérhető az integrált könyvelés is, amennyiben az ügyfeled #profi csomaggal rendelkezik. Így nincs szükség arra, hogy a számlákat letöltsétek, vagy a banki bizonylatokkal szaladgáljon hozzád az ügyfeled. Ezek automatikusan átkerülhetnek a SMARTBooks rendszerébe.

A SMARTBooks rendszere képes arra, hogy a Számlázz.hu-ból automatikusan fogadja a kimenő és bejövő számlák adatait, valamint a banki tranzakciókat, így a könyvelőnek nem kell dokumentumokat bújni, vagy adatfájlokat importálni a programjába. Ha egy számla vagy egy banki tranzakció adatainak állapota megváltozik, akkor azok automatikusan eljutnak a fogadó rendszerhez. Így a vállalkozó és könyvelő ugyanazokat az információkat látja majd a számlázó- és könyvelőprogramban is.

A SMARTBooks csomagjaival és áraival kapcsolatban itt tájékozódhatsz.

Kapcsolódó tartalmak

Pénzügyi adatkapcsolat egyéb könyvelőrendszerekkel és üzleti programokkal