vissza az integrációkra

Számla Agent

PHP API
Fejlesztő: Számlázz.hu

Kategória

Integráció típusa

Számlázz.hu kiegészítő modul

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#free#start#digital#profi

Számlázás API-n keresztül, akár automatikusan

A Számla Agent a Számlázz.hu saját fejlesztésű API-ja, amelyet weboldaladba könnyedén integrálhatsz, így szoftveredből/webáruházadból egy kattintással vagy akár automatikusan is készülhet számla a meglévő adatok/vásárlások alapján.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

  • Webshopként a számlakiállítás a leadott rendelést/fizetést követően akár automatikusan is elkészülhet a Számla Agenttel, és a rendszer e-mailben el is küldi azt a vevődnek, ha szeretnéd.
  • Fejlesztőként üzleti alkalmazásodba is integrálhatod a Számlázz.hu-t, így a szoftveredből a meglévő adatok alapján készítheted el a számlát, anélkül, hogy átlépnél a számlázási fiókodba.

 

A Számla Agent dokumentációját itt találod.

A Számla Agent mindegyik csomagban, így a #free csomagban is használható, költsége a kiállított bizonylatok számától függ. A Számla Agenttel akár e-számlát is készíthetsz (#start, #digital, valamint #profi szolgáltatáscsomagban), amelynek költsége a havi díjon felül a kiállított e-számlák számától függ. A díjszabásról itt találsz részleteket.

A PHP API a Számla Agent egy PHP alapú interfésze, ami elrejti az adatkommunikáció komplexitását (beleértve az XML beküldés logikáját), hogy a felhasználó egyszerű funkciók meghívásán keresztül tudja használni a Számla Agent által kínált funkcionalitást.

Kapcsolódó tartalmak

A Számla Agent kapcsolat kiépítésének kezdeti lépései

Mi szükséges a Számla Agent használathoz?