vissza az integrációkra

Távügyvitel Kft.

Fejlesztő: Távügyvitel Kft.

Kategória

Integráció típusa

Adatkapcsolat a Számlázz.hu-val

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#profi

Automatikus számlatovábbítás és könyvelés a Számlázz.hu ügyfeleknek

A Távügyvitel Kft. online könyvelési szolgáltatást nyújt ügyfelei rendelkezésére. Az innovatív szolgáltatás egész Magyarországon elérhető, mivel a szerződéskötéstől az adatátadásig minden elektronikusan történik. Olyan cégvezetők számára ideális, akiknek fontos a naprakészség és az azonnali információ.

 

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

A Távügyvitel volt a Számlázz.hu első partnere, akivel megvalósította az automatikus könyvelést. A Számlázz.hu ügyfeleknek nincs szükségük arra, hogy importálják a számlákat vagy számlaadatokat a rendszerbe. A számlák automatikusan kerülnek át a szoftverbe és azonnal könyvelődnek is. A Távügyvitel rendszere képes arra, hogy a Számlázz.hu-ból automatikusan fogadja a kimenő és bejövő számlák adatait, valamint a banki tranzakciókat, így a könyvelőnek nem kell dokumentumokat bújni, vagy adatfájlokat importálni a programjába. Ha egy számla vagy egy banki tranzakció adatainak állapota megváltozik, akkor azok automatikusan eljutnak a fogadó rendszerhez. Így a vállalkozó és könyvelő ugyanazokat az információkat látja majd a számlázó- és könyvelőprogramban is.

Ha szeretnéd összekötni számlázási fiókodat a könyvelőd rendszerével vagy egyéb üzleti alkalmazással, a Számlázz.hu-ba belépve a Beállítások – Fiók beállításai – Online pénzügyi adatkapcsolat menüpont alatt teheted meg.

A Távügyvitel díjairól részletesen itt tájékozódhatsz.

Kapcsolódó tartalmak

Pénzügyi adatkapcsolat egyéb könyvelőrendszerekkel és üzleti programokkal