vissza az integrációkra

Teya

korábban Borgun

Kategória

Integráció típusa

Számlázz.hu-ba integrált megoldás

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#profi

Vevőid online is kifizethetik Számlázz.hu-s számláidat

A Teya (korábban Borgun) a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely online bankkártya-elfogadást is szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

A Teya független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számlára el tudják számolni az online kifizetéseket. A Számlázz.hu esetében az elszámolás jelenleg 3 féle lehet: HUF, EUR, USD.
Ahhoz, hogy vevőid a Teya rendszerén keresztül is kifizethessék számláidat, rendelkezned kell Teya-fiókkal, Számlázz.hu fiókkal és #profi előfizetéssel.

Amennyiben a vevői fiókban szeretnéd bekapcsolni a Teya online fizetési lehetőségét, a Számlázz.hu rendszerében tudod elvégezni a beállításokat. A Teya egyedi ajánlatot ad az ügyfeleknek, így az eladási volumen függvényében sokkal kedvezőbb jutalékok is elérhetők, mint a banki megoldásoknál. Az online fizetés technikai hátterét egy BIG FISH Payment Gateway nevű rendszer biztosítja. Ez az a rendszer, amely a Számlázz.hu és a Teya rendszere között áll, használata ingyenes, és a Számlázz.hu automatikusan létrehozza a BIG FISH Payment Gateway fiókot. A folyamatot itt tudod elindítani.

Ha webáruházadban vagy egyéb online felületeiden is szeretnéd alkalmazni a Teya szolgáltatásait, fordulj bizalommal a Teya Hungary Zrt. csapatához, akik segítenek Neked az online fizetés Számlázz.hu-n kívül való beüzemelésében. Felhívjuk a figyelmet, hogy ilyen igény esetén a fizetési szolgáltatóval is ennek megfelelően kell szerződnöd.

 

Kapcsolódó tartalmak

Szeretnék online fizetési lehetőséget biztosítani vevőimnek. Mi szükséges ehhez?

Bankkártyás fizetés biztosítása webáruház nélkül

Hogyan vezethetek be bankkártyás fizetést működő webáruházba?

Online fizetés a számlaverzumban