vissza az integrációkra

Webnode

Kategória

Integráció típusa

Szoftver Számlázz.hu-integrációval

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#free#start#digital#profi

Weblap- és webáruházkészítés egyénileg

A Webnode oldalán könnyedén létrehozhatod saját weboldaladat ingyen, fejlesztői segítség nélkül, később pedig okostelefon vagy tablet segítségével is szerkesztheted. Ha kérdésed van, a Webnode ügyfélszolgálata szívesen segít a hét bármely munkanapján.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

Webnode webáruházadat összekötheted a Számlázz.hu rendszerével, így miután a vásárló kifizeti a rendelést, a számla automatikusan elkészül, és a vásárlód is megkapja azt. A számla nem kerül vissza a Webnode-ba, ezért minden módosítást közvetlenül a Számlázz.hu rendszerében végezhetsz el. Ha a Webnode rendszerben törölsz egy megrendelést, a Számlázz.hu adminisztráción belül nem történik semmilyen művelet. Ezt közvetlenül a Számlázz.hu-ban kell megoldani. Hasonlóképpen, ha egy megrendelés törlésre kerül a Számlázz.hu-ban, akkor az nem törlődik automatikusan a Webnode megrendeléskezelésben, tehát a két rendszer ilyen módon egymástól függetlenül szerkeszthető.

Az integráció használatához szükséged lesz a Számla Agent szolgáltatásra, egészen pontosan a Számla Agent kulcsodra. A Számla Agent szolgáltatás díjszabásáról itt olvashatsz részleteket.

A Webnode ingyenesen is használható, de különböző Prémium csomagok közül is választhatsz, ezekről itt tájékozódhatsz.