vissza az integrációkra

xFlower

Fejlesztő: CLICK ON HUNGARY Kft.

Kategória

Integráció típusa

Szoftver Számlázz.hu-integrációval

Kompatibilis Számlázz.hu csomag

#digital#free#start#profi

Automatizáld folyamataidat, és a számlázást se hagyd ki!

Az xFLOWer a vállalati működés csaknem teljes egészét segít digitalizálni jól felépített folyamatokkal, mindig napra készen tartva azokat. Így a folyamatok nem csak jól működnek majd, de a lehető leggazdaságosabban szolgálják a vállalati működést. Az automatizálási lehetőségek megszüntetik a repetitív és unalmas adminisztrációs terheket, emellett az xFLOWer összeköti a meglévő IT megoldásokat, így átlátható felületen jelenik meg a céges működés.

Ezt kell tudnod a kapcsolatról

Számlázást minden esetben tevékenységek előzik meg, melyek valamilyen eredménye vezet el a számla elkészítéséig. Vagyis a számlázás minden esetben egy üzleti folyamat része, azaz workflowszerűen működik. Ezen tevékenységek lebonyolításában jelentős segítséget képes nyújtani egy workflow rendszer, mindezt úgy, hogy mind a számlabefogadás, mind a számlakiállítás automatikus és a többi rendszerrel együtt, így a számlázóval is együttműködjön.Ha összekötöd az xFLOWert a Számlázz.hu-val, az automatizálás foka már csak rajtad múlik.

Az xFLOWer áraival kapcsolatban itt tájékozódhatsz.

Az integráció használatához szükséged lesz a Számla Agent szolgáltatásra, egészen pontosan a Számla Agent kulcsodra. A Számla Agent szolgáltatás díjszabásáról itt olvashatsz részleteket.